For deg som er annonsør:

Annonsetjenester:
Du kan selv bestille annonser ved å logge deg inn på Legejobber.no. Om du ønsker annonsen på trykk i Tidsskriftet, kan du enten laste opp din egen ferdige annonse i PDF eller produsere den i portalen, ved hjelp av vår PDF-generator med maler for alle størrelser.

Priser og frister finner du her.

Trenger du hjelp til å komme i gang? Ta kontakt og vi hjelper deg.
annonser@tidsskriftet.no/417 01 060

Profilér din arbeidsplass!
For å tiltrekke seg den beste arbeidskraften må man vise seg frem som en attraktiv arbeidsplass. Arbeidsgiverindeksen er et nytt konsept på Legejobber, hvor potensielle jobbsøkere kan lese om de ulike arbeidsplassene. Benytt sjansen til å trekke frem det som gjør din arbeidsplass spesiell – Logg deg inn og opprett en profileringsside.

Nyhet! Rekrutteringstjenester
Har du ikke fått nok relevante søkere til din stilling? Vi kan hjelpe deg med rekrutteringen. Les mer her og ta gjerne kontakt for en samtale og evt. et tilbud.

Legejobber leverer

* Kvalitetssikret informasjon
* En tidseffektiv prosess
* Trygt og kostnadseffektivt
*Høyest kompetanse om legene

Kontaktinfo: legejobber@tidsskriftet.no

 

 

For deg som er lege og arbeidssøker:

På Legejobber.no kan du enkelt søke etter ledige stillinger ved hjelp av vår filtrering eller fritekstsøk. Det er også mulig å opprette epost-varsling om du har spesielle interessefelt.

Har du behov for veiledning, hjelp til å orientere deg i stillingsmarkedet eller å finne en relevant jobb du vil trives i? Ta kontakt med en av våre rådgivere på legejobber@tidsskriftet.no eller registrer deg på Min side og CV øverst på siden.