Legejobber – rett lege i rett jobb

Veilednings- og rekrutteringstjenester

Legejobber tilbyr enkel veiledning og rekrutteringstjenester for leger. Sammen med Legeforeningen besitter vi unik kunnskap om arbeidsmarkedet, legers behov, og arbeidslivet etter LIS1. Vi ønsker å bidra til at du som lege finner jobben som passer for deg - i den livsfasen du er i nå.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om tjenestene eller andre spørsmål tilknyttet arbeidslivet kan du ta kontakt med en av våre rådgivere: legejobber@tidsskriftet.no/41 70 10 70. Du kan registrere deg som jobbsøker eller lage din CV øverst på denne siden. Her kan du også melde deg på nyhetsbrev og motta nyheter om våre tjenester og holde deg oppdatert om nye stillinger publisert, og våre nyeste oppdrag.

Vi kan hjelpe deg med å finne din neste jobb

Veilednings- og rekrutteringstjenester

Mulighetene er mange og det er vanskelig å få oversikt over alle relevante stillinger. I tillegg til egen faglig utvikling, spiller livsfase og fritidsinteresser en viktig rolle. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne arbeidssteder og stillinger som passer dine personlige behov og ønsker, interesser og karrieremål slik at du finner jobber du vil trives i. Søker du jobb gjennom Legejobber hjelper vi deg gjennom hele prosessen. Vi formidler kontakt med arbeidsgivere, foreløpig innen allmennmedisin, samfunnsmedisin og andre kommunale legestillinger.

Om prosessen

Når du tar kontakt starter vi med en innledende samtale per telefon eller på Teams, hvor vi kartlegger dine ønsker og behov. Deretter forsøker vi å finne stillinger som kan passe for deg, og presenterer mulighetene som finnes i markedet. Om det vi finner er interessant, ser vi på dine formelle kvalifikasjoner og arrangerer et møte/intervju med arbeidsgiveren, om det er en match. Vi er dine rådgivere på sidelinjen under hele prosessen, om ønskelig. Søk på stilling: Dersom du ønsker å søke på en stilling publisert av Legejobber på vegne av arbeidsgiver, er du velkommen til det. Vi starter prosessen som beskrevet over, og hjelper deg gjennom rekrutteringsprosessen med arbeidsgiver.

Skreddersydd lege-CV

Sammen med arbeidsgiverne i kommuner og sykehus har vi utviklet en egen lege-CV. Her er de viktigste elementene strukturert på en oversiktlig måte. Du kan selv registrere din CV under Min side og CV øverst på denne siden. Feltene som er relevante for CVen din vil trekkes ut og legges i din CV, som kan lastes ned som PDF. Du kan selv oppdatere forløpende etter hvert som du får mer erfaring.

www.app.legejobber.no – Legejobber på mobil

På app.legejobber.no kan du lagre stillingssøk på spesialiteter, område og andre aktuelle filtre. Hold deg oppdatert ved å sette opp varslinger når nye relevante stillinger dukker opp. App.legejobber.no finner du i nettleseren på din mobil. Vi anbefaler å lagre den til hjem-skjermen på telefonen - da vil den fungere best. Vi lanserer nytt innhold i appen etter hvert som det blir klart, så følg med! Annonse for vikariat i allmennpraksis? Dette er nå gratis på Legejobber.no, dersom den registreres på www.app.legejobber.no.